Vraag nu je gratis offerte aan voor jouw tuinaanleg of grondwerken

Tuinaannemer Zottegem

Tuinaannemer in Zottegem Jasmijntje is uw tuinaannemer die elke klus klaart. Met oog voor detail verzorgen wij uw tuin tot in de puntjes. Een tuinaanmer nodig in Zottegem, neem dan zeker vandaag nog met ons contact op. We bespreken samen de aanleg of het onderhoud van uw tuin.

Tuin onderhouden in Zottegem

Jasmijntje is uw tuinaannemer in Zottegem. Heeft u een tuin die u niet meer in de hand heeft, wil u een nieuwe tuin laten aanleggen of uw bestaande tuin laten onderhouden? Vraag gerust naar een vrijblijvende offerte op maat.

Zoon Siebe verzorgde en co÷rdineerde de volledige aanleg van onze tuin. Van bij de eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel over de aanpak en ideŰen van Siebe. Jong maar zeer talentvol en met kennis van zaken, leidde hij alles in goede banen. Toen meerdere onvoorziene problemen zich voordeden, stelde hij onmiddellijk een oplossing voor. Hierdoor namen de werken een veel grotere omvang aan dan voorzien, maar Siebe organiseerde alles perfect zodat de werken geen vertraging opliepen en het gewenste resultaat alsnog behaald werd. Dit mag gezien worden en wij zijn super tevreden van de service en het professionalisme van Siebe en Mark en het hele team, niks was te veel moeite. Een aanrader!
Gepost door Gwen De Vos | Lees meer...
Plaats ook een reactie

Realisaties

Offerte aanvragen

Bij tuinaannemer Jasmijntje staan we klaar voor u. Heeft u een vraag voor ons of bent u op zoek naar een tuinaannemer, neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via info@jasmijntje.be of onderstaande formulier en wij bezorgen u spoedig een antwoord.
Toon code
*
Dit veld is verplicht.


Volg ons op Facebook