Deze website maakt gebruik van Cookies Wij gebruiken cookies om je surfervaring op onze site te optimaliseren. Bezoek je onze website, dan vragen we je om akkoord te gaan met deze cookies. - Cookies
Meer informatie Toestaan

Vraag nu je gratis offerte aan voor jouw tuinaanleg of grondwerken

Reviews

Bedankt , Mac en Annick voor het zware en mooie werk die jullie gedaan hebben in onze tuin .Een echte professioneleaanrader voor het vellen van hoge bomen in een bebouwde zone .
Gepost door Antoine Peleman op 2022-12-23 18:27:13
Mooi werk geleverd heel tevreden
Gepost door Annie De bruycker op 2021-09-01 16:58:17

Bedankt Jasmijntje om onze tuin zo mooi te maken. Bedankt voor jullie harde en mooie werk. Wij zijn heel tevreden 👍🙂🌲🌲

Gepost door Nathalie R. op 2021-06-01 08:45:32
Zoon Siebe verzorgde en co÷rdineerde de volledige aanleg van onze tuin. Van bij de eerste kennismaking hadden wij een goed gevoel over de aanpak en ideŰen van Siebe. Jong maar zeer talentvol en met kennis van zaken, leidde hij alles in goede banen. Toen meerdere onvoorziene problemen zich voordeden, stelde hij onmiddellijk een oplossing voor. Hierdoor namen de werken een veel grotere omvang aan dan voorzien, maar Siebe organiseerde alles perfect zodat de werken geen vertraging opliepen en het gewenste resultaat alsnog behaald werd. Dit mag gezien worden en wij zijn super tevreden van de service en het professionalisme van Siebe en Mark en het hele team, niks was te veel moeite. Een aanrader!
Gepost door Gwen De Vos op 2020-05-21 14:17:33
Sparren laten verwijderen heel goed werk geleverd door vader en zoon
Gepost door Van De Voorde -Botte Jean Marie op 2018-09-23 10:12:52
Flink werk geleverd van Mark super
Gepost door Nicole Mertens op 2018-04-19 21:52:27
Heel professioneel , en het resultaat mag gezien worden .Proficiat
Gepost door Ingrid Van wassenhove op 2017-10-23 08:01:31
Volledige tuin laten aanleggen door mark(alias jasmijntje) en het resultaat is prachtig . Bedankt
Gepost door Pascal Van den bremt op 2017-09-16 12:51:46
Nieuwe graspartijen aangelegd. Jasmijntje heeft prima werk geleverd.
Gepost door Dirk De Meerleer op 2017-08-28 15:02:09
door het prachtig denkwerk van Mark gaan wij een binnenkort een bloementapijt hebben van madeliefjes en klavertjes, iets totaal nieuw, heel tof gedaan nogmaals bedankt
Gepost door iris iris hubrecht op 2017-07-28 10:43:58

Dé tuinman.

Gepost door Jonathan Philips op 2017-06-29 12:52:32

Super service...prachtig werk!

Gepost door Alain Magnus op 2017-06-29 12:52:11

Er is geen betere tuinaanemer ze zijn top voor alles!!

Gepost door Ralf Jacobs op 2017-06-29 12:51:48

Post een review


(*) Gelieve alle verplichte velden in te vullen.

Realisaties

Volg ons op Facebook